Echt werken aan je gezondheid?

Orthomoleculaire therapie Beverwijk

Woont u in Beverwijk en wilt u werken aan een optimale gezondheid? Of woont u in de buurt van Beverwijk en zoekt u een therapeut in de buurt? Stronger Health is een praktijk voor orthomoleculaire therapie. U krijgt hier deskundig advies op het gebied van voeding en leefstijl om zodoende uw optimale gezondheid te bereiken.

 

Natuurgeneeskunde in Beverwijk?

U bent opzoek naar een natuurlijke remedie voor uw klacht. Orthomoleculaire therapie is een vorm van natuurgeneeskunde. De holistische kijk van de orthomoleculaire geneeskunde gaat uit van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Door het inzetten van de juiste voedingsstoffen, in de juiste hoeveelheden en het aanpassen van uw leefstijl, zult u op een natuurlijke manier kunnen genezen van uw klacht.

Genezen op natuurbasis?

Een disbalans in het lichaam kan voor veel uiteenlopende klachten zorgen. Deze klachten zijn niet altijd regulier te behandelen, veel komt namelijk voort vanuit de spijsvertering, onze voeding. Hippocrates, oprichter van de geneeskunde stelde 2300 jaar geleden al: Laat voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding.
Tegenwoordig is het steeds moeilijker te weten wat precies gezond is en wat niet. Door onder andere de tegenstrijdigheden in de media. Orthomoleculaire therapie ziet voeding als de basis, tekorten kunnen aangevuld worden met suppletie.

Natuurlijk genezen in Beverwijk

Heeft u last van lichamelijke klachten, zoals: burn-out; stress; vermoeidheid; buikklachten: opgeblazen gevoel, obstipatie, diarree, buikpijn; PDS (Prikkelbaar Darm Syndroom), IBS, problemen met aankomen/ afvallen; huidklachten, zoals eczeem en psoriasis; astma; allergieën en intoleranties (ook hooikoorts); hormonale klachten: PMS, menopausale stoornissen, vruchtbaarheidsproblemen en schildklierproblemen; problemen aan het bewegingsapparaat: osteoporose(botontkalking), artrose, reumatoïde artritis; hoofdpijn en migraine; AD(H)D klachten & concentratieproblemen; zwak immuunsysteem, vaak griep en verkoudheden; B12 tekort; duizeligheid en flauwten; vaak opspelen van ontstekingen.
Dan bent u bij Stronger Health orthomoleculaire therapie Beverwijk aan het goede adres. Advies op het gebied van voeding, leefstijl en suppletie geeft u de juiste handvatten om u weer snel goed te voelen!

Detoxconsulent in Beverwijk

Detoxen is een effectieve manier om het lichaam te ontdoen van gifstoffen. Het lichaam krijgt hierdoor de kans om optimaal te kunnen functioneren.
Orthomoleculaire geneeskunde is een geschikte therapie om advies te krijgen over diverse detoxprogramma’s. U krijgt deskundige begeleiding en een voedingsplan om op een verantwoorde manier aan uw energieniveau te werken.