Sinds dat ik zuivel- & sojavrij ben gaan eten, heb ik altijd mijn lekkere yoghurtje gemist in de ochtend. Tot ik op een ontdekking stuitte, green yoghurt!

Eigenlijk is het heel simpel. Je maakt een groene smoothie en voegt er in de blender iets aan toe wat zich na een tijdje uitzet, denk aan:

• kelpnoodles
• psylliumvezels
• chiazaad
• havermout

Voorbeeld

1. Blend de volgende ingrediënten:
• kelp noodles
• banaan
• kiwi
• Bio diepvries spinazie
• chiazaad
• avocado
• blauwe bessen

• 75 ml plantaardige melk (rijst-/haver-/amandel-/kokosmelk)

(2.) TIP: Wanneer je veel groente/fruit uit de diepvries gebruikt, kun je alvorens je de plantaardige melk toevoegt, van te voren wat opwarmen.

Koud eten/drinken in de ochtend kost het lichaam namelijk veel energie, daarom is het perfect om deze green yoghurt op kamertemperatuur te eten!

3. Wanneer de smoothie dik is geworden, kun je het overgieten in een schaaltje.

Eet smakelijk♡!